Så hittar du sexdockor som är på utförsäljning online

Att de finns gott butiker som säljer sexdockor och andra typer av sexleksaker i Sverige vet du säkert redan om, men vilken butik ska du vända dig till om du vill köpa en sexdocka som är på rea och utförsäljning?

Jag satt under hela förra veckan och letade efter någon docka till mig själv för ett bra pris, och sexdockan jag lyckades hitta var med hela 70% rabbat i den butiken.

Nu kommer naturligtvis frågan upp om det verkligen var någon rabbat och om sexdockan i fråga ens någonsin har kostat det fulla priset som rabbaten var på, och det kan jag självklart aldrig veta och kommer aldrig att få reda på det heller.

Hur vet du då att det är rabatterat pris på en sexdocka?

Det är som jag skrev ovan näst intill omöjlig för att ta reda på detta, om du inte sitter och håller koll på en sexdocka över en längre tid.

Men det finns några enkla metoder som du kan använda dig av för att kolla upp hur mycket rabatt du faktiskt får på en sexdocka. Och då är det främst 2 olika metoder som jag rekommenderar att du använder dig av, plus en bonus som kan funka på vissa butiker om du har tur.

Så gick jag till väga för att testa priserna online!

Innan vi går in på hur du kanta reda på om det är rea eller inte, så ska jag bara berätta om hur jag själv gick till väga när jag köpte min docka online.

Jag hittade billiga sexdockor från kina via en artikel på Ferronweb.com som jag gillade. Just den butiken har för övrigt ett jätte stort sortiment av både sexdockor i silikon material, TPE och real dolls i sitt sortiment.

Fanns även några uppblåsbara barbara sex dolls i deras butik, men dessa var jag inte intresserad av.

De uppblåsbara flyttar sig runt mycket i sängen pga av att de inte väger tillräckligt, och så är det även om man köpt en tryckavlastande säng som tempur som jag köpte i sängbutiken solsängar i Karlstad.

Jag valde själv ut att kolla upp en så kallad real doll eller love doll som många också kallar dem för. Dessa är gjorda av bättre material och är i fullstorlek som en riktig människa.

Eftersom att dessa är ganska dyra och just den dockan jag fastnade för skulle enligt hemsidan tidigare kostat 30.000 kr och den var nu nedsatt med hela 70%, så fanns det mycket pengar att spara.

Mina metoder för att ta reda på tidigare priser på sexdockan.

Jag använde mig främst utav 2 metoder för att ta reda på om sexdockan tidigare verkligen kostat 30.000 kr, eller om det bara var ett försäljnings trix som butiken gjorde för att få denna sexdocka att se billigare ut än vad är.

Metod 1:

Jag gick in på en hemsida som heter archives, som är en tjänst som lagrar kopior av hemsidor back i tiden.

Jag kollade upp dockan tidigare i historien och vad den kostat då, och mycket rätt så hade den tidigare faktiskt kostat 29.990 kr.

Så långt så verkade allt bra och det verkade vara en genuin rabatt och utförsäljning av just denna sexdocka.

Metod 2:

När jag gjort det första testet ville jag bara försäkra mig om att de tidigare inte haft ett på tok för högt pris på min sexdocka, bara för att sedan kunna få den att se löjligt billig ut.

Så nästa steg var att försöka hitta den i andra butiker som säljer sexleksaker och sexdockor på nätet. Genom att hitta den på en annan butik online kan jag få jämföra deras utgångspris i jämförelse med andra sexbutiker.

Efter lite letande hittade jag några butiker som också sålde samma docka i Sverige, och alla dem låg på ungefär 30.000 kr för denna sexdocka.

Så allt verka vara bra och jag tog och bestämde mig för att köpa den från sexdockan.com med bra rabatt.

Fick hem min docka idag och är supernöjd med den, framförallt för att jag samtidigt kunde göra ett sådant kap med så mycket rabatt på deras utförsäljning av denna docka.