NordVPN-en billig VPN med dyra funktioner för dig som vill kolla på iptv-kanaler

Låt oss börja med att ta itu med elefanten i rummet som är priset. Ja! Out of The Top 3 billigaste VPN-tjänster, detta är den dyraste. Men det är anledningen till att det är i vår nr 3 plats och inte nr 1. NordVPN är utan tvekan en av de bästa VPN-tjänster där ute och hade det varit en dollar billigare per månad skulle vi ha övervägt det för vår nr 1 plats. Tjänsten erbjuder en rad alternativ som helt enkelt inte är tillgängliga på denna pris punkt.

Den enda billiga service med Obfuscated servrar

Obfuscated servrar är en stor sak för oss, och det är något vi pratade om utförligt i vår fullständiga recension. Faktum är att du inte hittar den fördunkla servrar funktionen i ännu dyrare VPN-tjänster. Du måste skala upp för att få en professionell nivå VPN-tjänst som kostar flera hundra dollar om året för den här funktionen. Det är den överlägset bästa sättet att kringgå censur eftersom det inte kan spåras genom att även regeringen drivs Internetleverantörer som de i Kina och Iran.
NordVPN för Windows
Spara 70% på NORDVPN
Under en begränsad tid

Dessutom är anslutningen former är mycket säkrare än en vanlig VPN-tunnel eftersom ISP har ingen aning om vad den verkliga IP av servern eller klienten är som gör det omöjligt att spåra. Så, Internetleverantörer är inte ens misstänkta att du använder en VPN, till dem du inte ens existerar.

Streaming från geo låsta platser

Strömma enkelt Live från geo-låsta webbplatser som Hulu och Netflix. Du kan också ladda ner program och annan programmering från webbplatser som Amazon Prime. SmartPlay-funktionen ger dig tillgång till över 150 streamingtjänster som annars kan vara begränsade. Smart optimering innebär också att du inte ens märker den skenbara nedgången i samband med anslutning via en VPN.

Ökande antal servrar

Till skillnad från andra budgetvänliga VPN-tjänster är Nordvps lista över höghastighets servrar stigande. De skryter med att ha väl över 5575 + servrar baserade i över 60 länder. Att ha servrar i så många länder innebär att de är bra för människor överallt eftersom de lätt kan hoppa från en plats till nästa utan att kompromissa med hastigheten. Dessutom finns det alltid en server som fungerar optimalt när du behöver den.

Krypterade Proxytillägg

NordVPN är den enda eller åtminstone bland de första enligt vår mening att införa krypterade proxytillägg. Tilläggen är tillgängliga för Firefox och Chrome. Hur detta arbete är att kryptera information som skickas till en proxyserver som gör det svårt för hackare och Internetleverantörer att avlyssna på.

AdBlocking-funktioner

Professional grade adblocking innebär att du inte behöver använda en separat adblocker. Plus, en ny funktion av företaget skyddar användare från farliga webbplatser och kommer att förhindra annonser från poppar upp. Vi har funnit att AdBlocker vara mycket exakt i 99% av fallen.